Az Aereco csatlakozik az Aldes cégcsoporthoz



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Az Aereco csatlakozik az Aldes cégcsoporthoz
Hírek -
2022/07/15

Kedves Partnerünk!

Örömmel jelentjük be, hogy az Aereco csoport csatlakozott az Aldes, szellőzéstechnikával és komfort megoldásokkal foglalkozó nemzetközi cégcsoporthoz.

Az Aereco a kezdetektől fő partnere az Aldes cégcsoportnak, Franciaországban és nemzetközi szintéren egyaránt.

Első együttműködésünk óta a két cégcsoport stratégiai pozíciókat szerzett a szabályozott szellőzés területén és megkerülhetetlen tényezői lettek mára az európai piacnak.    

Köszönhetően a közösen elért sikereknek és a közös családi vállalati hagyományoknak az összeolvadás nagy lehetőségeket rejt magában a jövő tekintetében.

2022. júliusától az Aldes és Aereco vállalatok közös célja, hogy egymást erősítve folytassák fejlődésüket a nemzetközi piacokon, különösen Közép és Kelet Európában.

Az egyesülés biztosítja az Aldes Csoport piaci pozícióinak megerősítését Franciaországban, illetve nemzetközi fejlődését a szellőzési szegmensben, kihasználva mindkét csoport szakértelmét és tapasztalatát az adott területen.

Az Aldes Csoport és az Aereco termelési kapacitásainak egyesítése biztosítja az operatív (műszaki  együttműködés, termék, laboratóriumi erőforrások, fejlesztési és ipari szakértelem) és kereskedelmi (Észak-Európa, Kína, Észak-Amerika, Közel-kelet) együttműködés létrehozását.

A létrejött szövetség lehetővé teszi a 360 millió eurót meghaladó forgalom biztosítását, kiemelkedő helyet foglalva el ezzel a nemzetközi piacon. Továbbá, hozzájárul mind a földrajzi, mind a termékpaletta bővítési törekvések eléréséhez.

Hogyan befolyásolja mindez a közös együttműködésünket Önnel?

Egy hasonlóan nagyszabású vállalati összeolvadás komplex folyamat, mely adott esetben változásokkal járhat. De meg kell nyugtassuk, nem változtatunk az együttműködésen, nem változtatunk a személyeken, akik az eddigi sikereket elérték. Az Aereco Légtechnika Kft. az Aereco – és mostantól – az Aldes cégcsoport magyarországi képviseleteként megígérhetjük Önnek, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy partnereinkkel, így Önnel is megerősítsük a kapcsolatot és elősegítsük további közös sikereinket.

Ha bármi kérdése merülne fel az Aereco, Aldes cégcsoporthoz történő csatlakozásával kapcsolatban, kérjük keressen minket bizalommal.

A hivatalos bejelentést innen töltheti le.