Termékek

  1. Kezdőlap
  2. Termékek

Légbevezetők


ETH

Falátvezetéses légbevezetők

A falnyílásra szerelhető ETH higroszabályozású, és ETF fix léghozamú légbevezetők az előző, nyílászáróra szerelhető típusok ideális fali megfelelője. Ha a légbevezető valamiért nem szerelhető az ablakra, a fali légbevezető a jó választás. Akusztikus kiegészítőkkel hangcsillapítása kimagasló.

ZWRHV 40 / KWHRVA 02 ist ein Außenluftdurchlass für die Wand Kategorienbild

EHT, EFT

Falátvezetéses légbevezetők

A falnyílásra szerelhető EHT higroszabályozású, és EFT fix léghozamú légbevezetők az előző, nyílászáróra szerelhető típusok ideális fali megfelelője. Ha a légbevezető valamiért nem szerelhető az ablakra, a fali légbevezető a jó választás. Akusztikus kiegészítőkkel hangcsillapítása kimagasló.

Produktbild ZFH/ZFHV/ZFHA/ZFHVA Bild der Produktseite Einbausituation

EHA² (EAR-EAF)

Akusztikus légbevezetők nyílászáróra

Aereco EHA2 (EAR-EAF) páraszabályozott, nyílászáróba építhető, akusztikus légbevezető termékcsalád a legtöbb műanyag, fa és alumínium nyílászáróhoz illeszkedik. A nagyobb komfort érdekében a friss levegő a légbevezetőn keresztül a mennyezet irányába áramlik át, ezáltal jobban keveredik a lakás levegőjével.

EMM²

Páraszabályzott légbevezető nyílászáróra

Keskeny kialakításának köszönhetően az EMM2 (csak 31 mm magas), így észrevétlenül illeszkedik bármely típusú ablakhoz.

EAH² (EHP)

Páraszabályzott légbevezető ablak fölé szerelhető redőnyhöz tervezve

Keskeny kialakításának köszönhetően az EAH2 légbevezető tökéletesen alkalmas belsőtokos redőnyre történő felszereléshez. A levegő a légbevezető felső részén keresztül jut a helyiségbe, így a nyílás nem látható a helyiségben tartózkodók számára.

EMM, EMF, EFR

Páraszabályzott légbevezető nyílászáróra

Az EMM, EMF, EFR légbevezetők a szellőzési rendszer elengedhetetlen részei. Kétféle légáramlással szerelhetők, 3 standard színben elérhetők:

Esővédő és kiegészítő elemek


Auvents menuiserie page produits

Külső oldali esővédők

Esztétikus védelem

A külső esővédők az ablak-, illetve falszerkezetet, valamint a belső teret védik az időjárás viszontagságaitól, és a csapóeső bejutása ellen. Természetesen esztétikai szerepük is van: mutatósan takarják a szellőzőrést a homlokzaton, vagy az ablakon.

Оконный телескопический канал E-TFR

AEA

Teleszkópos csatlakozó aluminium ablakokhoz

A külső esővédő felől a légbevezetőhöz érkező folyamatos légáramlás biztosításával az AEA védi az ablak belső oldalát, és a belső páralecsapódás megelőzése érdekében megakadályozza a lehűlést.

Huzatkorlátozós külső esővédő

Külső oldali esővédő-rovarrács huzatkorlátozóval

A külső esővédő az ablakszerkezetet, valamint belső teret védi az időjárás viszontagságaitól és a csapóeső bejutása ellen. Esztétikai szerepe, hogy, mutatósan takarja a szellőzőrést az ablak külső oldalán.

Légelvezetők


G2H - Grille d'extraction hygroréglable pour la ventilation naturelle et hybride - Passage d'air très large

G2H

Légelvezetők többféle érzékelővel gravitációs és hibrid szellőzési rendszerekhez

Az új fejlesztésű G2H légelvezetők a gravitációs és hibrid szellőzés optimalizálására tervezett típusok, amelyek egyaránt alkalmazhatók új építés vagy felújítás alkalmával. A kifejezetten természetes szellőzés szabályozási igényeihez tervezett légelvezetők csúcshozama típustól függően automatikusan és/vagy manuálisan állítható.

GBP

Páraérzékelős légelvezetők alacsony nyomású szellőzési rendszerekhez

A kifejezetten alacsony nyomáson működő szellőzési rendszerekhez tervezett GBP páratartalom érzékeny légelvezető elemek ideális megoldást jelentenek épületek gravitációs szellőzésének szabályozásához. A több változatban is elérhető GBP légelvezető elemek működése nedvesség érzékeny szenzor, vagy a húzózsinór segítségével szabályozható.

BXC²

Légelvezetők különleges érzékelőkkel gépi szellőzés szabályozásához

A pára-, mozgás-, CO2 - és VOC érzékelőkkel, és ezek kombinációjával rendelkező BXC2 légelvezetők különféle precíz érzékelőkkel választhatók a helyiségek rendeltetési céljától és az elérni kívánt levegőminőségtől függően.

Tűzvédelmi megoldások


ABS2

Tűzvédelmi csappantyúk

A biztonság fokozása érdekében a légelvezetők mögé a szellőzővezetékbe illeszthető  ABS2 tűzvédelmi csappantyúk típustól függően akár 60, 90 vagy 120 perc tűzgátlást biztosítanak. Megoldásaink nem csak új épületeknél hanem felújítások alkalmával utólagosan is felszerelhetők

Ventilátorok


INEA EXPERT 100H

Elszívó ventilátor

Alacsony fogyasztású állandó működtetésű elszívó ventilátor

VAM

EC-Ventilátor családi házakhoz 6-7 helyiséghez

A kis mérete és a csendes működése miatt a lakott térben is elhelyezhető. Az erős motornak és a gondosan tervezett áramlási képnek köszönhetően a VAM központi ventilátorra egy lakás vagy családi ház max. 7 légelvezetője csatlakoztatható.

VBP²

Tetőventilátorok gépi és hibrid szellőzési rendszerekhez

A VBP2 tetőventilátor segít egész évben fenntartani a kielégítő légáramlást a szellőzőkürtőben és az általuk szellőztetett helyiségekben. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a hagyományos gépi és a gravitációs szellőzés előnyeit ötvöző hibrid szellőzési rendszerekhez történő alkalmazását.

V2A acoustic whole house fan 2 rooms - Products page

V2A

Akusztikus központi ventilátor - 2 helyiséghez

A jó szellőzés egyik mércéje, hogy alig észrevehető. A V2A két helyiséget szívó, akusztikus ventilátor: csendes, elrejthető beépített szekrényben, álmennyezetben, csak a jó levegő és a pára gyors eltávolítása tűnhet fel. A lakásokba vagy családi házakba szerelve a V2A-ra két helyiség páraérzékelős vagy mozgásérzékelős légelvezetői csatlakoztathatóak (fürdő, WC).

VBV

Tetőventilátorok gépi szellőzési rendszerekhez

A VBV tetőventilátorok magas, akár 10-15 emeletes épületekre is telepíthetők. Kedvező energiaszükséglet mellett jelentős légszállítást biztosít, amely akár ipari létesítmények szellőzéséhez is alkalmassá teszi. Tökéletesen illeszthetők az Aereco páraszabályozott rendszerhez, amely a pillanatnyi szellőzési szükségletekhez igazodva gondoskodik a megfelelő légcseréről.

V4A² Premium

Akusztikus ventilátor 4 helyiséghez

A V4A2 ventilátor az egész lakás szellőztetésére lett tervezve, amely képes öt légelvezető elem csatlakoztatására, legyen az a konyhában, a WC helyiségben vagy akár a fürdőben. Elrejthető beépített szekrényben, vagy álmennyezetben, a V4A2 gondoskodik az Ön komfortjáról és az elvárható jó levegő minőségről, mindezt a legkisebb elektromos fogyasztással párosítva.

EasyVEC® PRO

Központi szellőztető ventilátor termékcsalád

A maximális légszállítási igény függvényében (400 - 4.000 m3/h) nyolc típusváltozatban választható többszintes épületekhez.

VTZ Smart

Fordulatszám szabályozott tetőventilátorok integrált nyomásézékelővel

A VTZ Smart modellek közül a légcsere igény függvényében egyaránt megtalálható a max. 440 m3/h-tól akár a max. 6800 m3/h légszállítást biztosító, az épülethez (társasház, irodaház, oktatási intézmény, szálloda, stb..) adottságaihoz legjobban illeszkedő típus.

V4A Premium – Kifutó termék

Akusztikus ventilátor 4 helyiséghez

A V4A ventilátor az egész lakás szellőztetésére lett tervezve, amely képes négy légelvezető elem csatlakoztatására, legyen az a konyhában, a WC helyiségben vagy akár a fürdőben. Elrejthető beépített szekrényben, vagy álmennyezetben, a V4A gondoskodik az Ön komfortjáról és az elvárható jó levegő minőségről, mindezt a legkisebb elektromos fogyasztással párosítva.

EasyVEC® Microwatt

Központi szellőztető ventilátor termékcsalád

A maximális légszállítási igény függvényében (5000 - 12.000 m3/h) öt típusváltozatban választható többszintes épületekhez.

VCZ Smart

Fordulatszám szabályozott központi ventilátorok nyomásézékelővel

A padlástérbe telepíthető VCZ Smart központi ventilátorok légszállítási igény függvényében (530 - 3500 m3/h ) öt típusváltozatban választhatók többszintes épületekhez, legyen szó társasházról, irodaházról, oktatási intézményről, szállo­dáról, stb..

Decentralizált, hővisszanyerős berendezések


Nano Air 50

Egyhelyiséges, decentralizált hővisszanyerős készülék

A kerámia hőcserélők akár 88% hővisszanyerési hatásfokot is képesek elérni.

Hővisszanyerős berendezések


InspirAir® TOP

Hővisszanyerős szellőztető termékcsalád

InspirAir® TOP készülékek: 300 - 470 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban.

InspirAir® Side Premium

Hővisszanyerős szellőztető termékcsalád

InspirAir® Side Premium készülékek: 150 - 370 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban.

MURAL PX

Hővisszanyerős szellőztető termékcsalád

A MURAL PX készülékek: 450 - 1000 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban. 

GLOBAL LP FW

Hővisszanyerős szellőztető termékcsalád

A GLOBAL LP FW típuscsalád: 50 - 2000 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban. 

GLOBAL LP PREMIUM

Hővisszanyerős szellőztető típuscsalád

A GLOBAL LP PREMIUM típuscsalád: 100 - 3720 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban. 

GLOBAL PX

Hővisszanyerős szellőztető típuscsalád

GLOBAL PX szellőztető berendezés ellenáramú lemezes hőcserélővel és oldalsó csőcsatlakozásokkal, akár 6800 m³/h légszállítási képességgel.

GLOBAL PX TOP

HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ TÍPUSCSALÁD

GLOBAL PX TOP szellőztető berendezés ellenáramú lemezes hőcserélővel és felső csőcsatlakozásokkal, akár 3600 m³/h légszállítási képességgel.

GLOBAL RX

Hővisszanyerős szellőztető típuscsalád

GLOBAL RX szellőztető berendezés forgódobos hőcserélővel és oldalsó csőcsatlakozásokkal, akár 6900 m³/h légszállítási képességgel.

GLOBAL RX TOP

Hővisszanyerős szellőztető típuscsalád

GLOBAL RX TOP szellőztető berendezés forgódobos hőcserélővel és felső csőcsatlakozásokkal, akár 3050 m³/h légszállítási képességgel.

Mr Mono&Modulo

Légcsatornába helyezhető állandó légnyomás szabályozó

A szellőztető rendszerekben esetlegesen kialakuló légáramlási ingadozások kiegyenlítésére szolgál.

PLASMA AIR PA600

Bipoláris ionizátor

Egyszerűen telepíthető kisebb légkezelő és szellőztető berendezések, valamint split és fan coil hűtő/fűtő egységek ventilátor bemenetére vagy kimenetére. Karbantartás: évente egyszeri kefe portalanítás.

AUTOCLEAN 1500

Bipoláris ionizátor

Öntisztuló (karbantartásmentes) tű ionizátor, amelyből akár több darab is beépíthető nagyobb légkezelő és szellőztető berendezésekbe, vagy akár nehezen hozzáférhető légcsatorna szakaszokba is.

Inviseo – Design légszelepek

Perdületes design légszelepek

Perdületes design légszelepek az optimális levegőeloszlásért és a maximális komfortért

AERFlex csőrendszer és kiegészítői

Betonozható légcsatorna

Hővisszanyerős és egyéb légtechnikai rendszerekhez alkalmazható betonozható cső és kiegészítői. A cső belső fala antibakteriális bevonattal van ellátva.

GLOBAL PX FW – Kifutó termék

Hővisszanyerős szellőztető termékcsalád

A GLOBAL PX FW készülékek: 800 - 6000 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban. 

Kifutó termékek


CASA P

Hővisszanyerős szellőztető termékcsalád

A CASA P készülékek: 300-400 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban. 

Système  VMX - La ventilation modulée pour les bâtiments du tertiaire - Page produits

VMX központi szellőztető rendszer

Szükség szerinti szabályozású szellőzés iskolákhoz, irodaházakhoz és középületekhez

A VMX egyedi intelligens szellőzőrendszer nem lakáscélú épületekhez (éttermekbe, iskolákba, irodákba, tárgyalókba stb.). A rendszer mind új építésű, mind felújított épületekbe könnyen beépíthető.

TDA

Légelvezető irodákhoz, középületekhez

TDA légelvezető a szellőzőlevegő mennyiségét attól teszi függővé, hogy a helyiséget használják-e. A nyitott állapothoz tartozó névleges szellőzés mértékét kell csak előre beállítani a helyiséget általában használók számának függvényében. Amikor az iroda üres, a szellőzés minimálisra csökken. Ezáltal a szellőzésből adódó fűtési hőveszteség akár 50 %-al is csökkenthető.
GHN - Grille d'extraction hygroréglable pour la ventilation naturelle et hybride - Catégorie de produits

GHN

Higroszabályozású légelvezető gravitációs szellőzéshez

A GHN légelvezető elemek gravitációs szellőzőkürtőhöz csatlakozó a kiszolgáló, vizes helyiségek hatékony szellőztetéséhez kerültek kifejlesztésre.
V5S - Вентилятор для дома

V5S Premium

Központi ventilátor 5-6 helyiséghez

A 260 m² /h légszállítási és 110 Pa nyomásérték elérésére képes V5S központi elszívóventilátor, amely alkalmas egy lakás, vagy családi ház szellőzésének megoldásra.

VBP

Tetőventilátorok gépi és hibrid szellőzési rendszerekhez

A VBP tetőventilátor segít egész évben fenntartani a kielégítő légáramlást a szellőzőkürtőben és az általuk szellőztetett helyiségekben. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a hagyományos gépi és a gravitációs szellőzés előnyeit ötvöző hibrid szellőzési rendszerekhez történő alkalmazását.

V4A Premium – Kifutó termék

Akusztikus ventilátor 4 helyiséghez

A V4A ventilátor az egész lakás szellőztetésére lett tervezve, amely képes négy légelvezető elem csatlakoztatására, legyen az a konyhában, a WC helyiségben vagy akár a fürdőben. Elrejthető beépített szekrényben, vagy álmennyezetben, a V4A gondoskodik az Ön komfortjáról és az elvárható jó levegő minőségről, mindezt a legkisebb elektromos fogyasztással párosítva.

GLOBAL PX FW – Kifutó termék

Hővisszanyerős szellőztető termékcsalád

A GLOBAL PX FW készülékek: 800 - 6000 m3/h légszállítási képességgel, többféle kialakításban. 

Intelligens szenzorok


S-VOC

VOC érzékelő digitális és analóg kimeneti jellel

A beltéri környezet különböző gázokat és mikroszkopikus részecskéket tartalmaz, amelyek hatással vannak az emberi egészségre.Az S-VOC úgy tervezték, hogy pontosan és megbízhatóan határozza meg és mérje az olyan illékony szerves vegyületeknek (VOC) a koncentrációját és ennek alapján szabályozza a szellőzés intenzitását.

S-CO2

CO2 érzékelő digitális és analóg kimeneti jellel

A belső levegő minősége általában a széndioxid koncentrációjával állapítható meg, mely ismert, meghatározó eleme. Az Aereco bemutatja az új S-CO2-t, egy hatékony CO2-érzékelőt, melyet speciálisan arra terveztek, hogy mérje beltéri széndioxid koncentrációt.

S-RH/T

Relatív páratartalom és hőmérséklet érzékelő digitális és analóg kimeneti jellel

Az S-RH / T olyan alkalmazásokhoz készült, mint a igényeknek megfelelően szabályozott szellőző és légkondicionáló rendszer, ahol pontos mérések, kiváló hosszú távú stabilitás, és karbantartásmentes működés elengedhetetlen.

S-SZENZOROK

Intelligens levegőminőség érzékelőszenzorok

Szellőzőrendszerek, klímaberendezések működésének optimalizálása érdekében kifejlesztett szuperérzékeny szenzorokkal a helyiségek levegő-koncentrátumának függvényében szabályozható a légcsere intenzitása.

Szellőzőrácsok és anemosztátok


ColorLINE®

Design légszelep

Design légszelepek az optimális levegőeloszlásért és a maximális komfortért

Inviseo – Design légszelepek

Perdületes design légszelepek

Perdületes design légszelepek az optimális levegőeloszlásért és a maximális komfortért