Forgódobos készülék, oldalcsonkos kivitelben, akár 6900 m3/h léghozamig

Kompakt kialakítás: alumínium keret és hőszigetelt, akusztikus borítás

Automatikus 100% bypass: nyári friss levegős átszellőztető funkció

Nagy teljesítményű, ugyanakkor gazdaságos EC motorokkal (ECM) szerelt ventilátorok

Épületüzemeltetési rendszerbe integrálható

Esztétikus megjelenés: antracit színben (RAL 7016)

Kül- és beltérre telepíthető, kiegészítők széles választéka

Leírás
Dokumentumok

Tervezéshez használja kiválasztó programunkat

Hővisszanyerős gépeink épületekbe történő betervezését kiválasztó programunk teszi könyebbé és gyorsabbá. A folyamatosan frissülő szoftver mindig friss és aktuális információkkal szolgálnak tervező partnereinknek. A szoftverben az összes elérhető modell és típus szerepel.

Közel 96% hatásfok

A hőcserélők tervezésekor a kiemelkedő hatásfok elérése volt fókuszban, amely megközelítheti a kiemelkedő, akár 96 %-ot, a sós levegő rezisztens alumíniumból készült hőcserélő ellenáll akár a 80 °C hőmérsékletnek is. A kiváló tömörségi mutatóval rendelkező berendezések megfelelnek a DIN 1946, valamint az EN 308 szabvány követelményeknek, amely a hatásfokot és a műszaki adatok érvényességét egyaránt vizsgálja. A tökéletes légtömörség higiéniai szempontból nagy jelentőséggel bír a forgódobos hőcserélőkkel szemben. 

Igény szerint választható intelligens vezérlés

A hővisszanyerő egységek komplett elektronikus szabályozással rendelkeznek, amely nemcsak a ventilátorok, és a bypass, hanem a tartozékként válaszható egységek működését is vezérli. Így képesek szabályozni a hőcserélő egység védelme érdekében a készülékbe integrált előfűtőt (opció), és utófűtőt (opció), és a külső fűtő/hűtő kalorifer (opció) kiegészítőket is. Részletesen vezérlésről A MODBUS kommunikációs kiegészítő modul segítségével a legtöbb készülék akár a legkorszerűbb épületszabályozási rendszerekkel (pl. KNX, vagy BACnet) is képes harmonikusan együttműködni.

Állandó légszállítás, vagy állandó nyomásérték?

Attól függően, hogy milyen igényeknek kell megfelelnie a szellőztető rendszernek, a ventilátorok szabályozása beállítható állandó nyomás (CPa) vagy konstans légszállítás (CA) vagy érzékelők 0-10V jelvezérelt légszállításra (LS). A szabályozási lehetőségekről részletesen olvashat az alábbi linkre kattintva: Szabályozási konfigurációk A szellőztető készülékek rendelkeznek annyi tartalékkal, hogy képesek legyenek a megadott értékeket folyamatosan tartani.

Utólagos beépítés? Lehetséges…

Amennyiben egy felújítás alkalmával egy meglévő épületbe kell utólagosan telepíteni egy készüléket, a GLOBAL PX hővisszanyerős szellőztető termékcsalád ideális megoldást jelenthet, mert egyes berendezések akár modulokra szétszerelhető változatban is rendelhetők. A modul egységekből a berendezés a helyszínen újból összeállítható, így telepítéskor a szűkös átjáró, vagy lépcsőház nem lehet akadály. A szétszerelhető változatról készséggel adunk bővebb tájékoztatást. A központi hővisszanyerős készülékek gyári programozása lehetővé teszi, hogy a helyszínen elegendő csak a kiválasztott vezérlőegységet csatlakoztatni, valamint a központi egységet a légtechnikai és elektromos hálózattal összekapcsolni és a készülék máris üzemkész.

GLOBAL RX DWG rajzok

Kompatibilis rendszerek: