1. Kezdőlap
  2. Aereco

Aereco, innovatív cég a szellőztetés területén

Az Aereco innovatív szellőzési megoldásokat fejleszt és kínál lakó- és irodaépületekhez azzal a fő céllal, hogy az épületben tartózkodók igényei szerint biztosítsa az optimális légáramlást és a tökéletes levegőminőséget minden épületben.

Innovatív termékkínálatunk minden igényt kiszolgál, legyen szó hibrid, gépi vagy hővisszanyerős szellőztetésről.

Nemzetközi Csoport

A Marne-la-Vallee-i gyárban (központ) jelenleg több, mint kétmillió szellőzőelemet készítenek évente, de a gyártási kapacitás növelése folyamatos. Az Aereco termékei ma a világ minden táján, de főként Európában több millió lakásban működnek sikeresen, hozzájárulva ezzel a lakóépületek energiafelhasználásának csökkentéséhez.

Új cégközpont

2014 májusában adták át az, új központját a cégcsoportnak a 18 000 négyzetméter alapterületű épületegyüttesben Marne-La-Vallée (Párizs mellett Franciaországban),  10 000 m2 gyártó sor, 5 000 m2 raktárt és  3 000 m2 iroda kapott helyet. A cégcsoport jelenleg Európában, Kínában, , Japánban, az Egyesült Államokban, és Oroszországban van jelen leányvállalatin és partnerein keresztül, de melyek száma folyamatosan növekszik.

Tervezés – Piaci igényeket figyelembe vevő fejlesztés

Kutatóközpontunk folyamatosan fejleszt és tesztel innovatív megoldásokat és folyamatokat, amelyeket beépítünk a jövőbeli termékeinkbe. A belső levegő minőség, akusztika és különböző légmennyiség vizsgálatokra specializálódott szakértőkkel, valamint megfelelő berendezésekkel rendelkezik, hogy hatékony új szellőzőrendszereket fejlesszen ki.

Mérnök csapatunk a laboratóriumból kikerülő prototípusokat fejleszti tovább, azok teljesítményi, formatervezési, minőségi igényeinek és az előállítási költségek figyelembe vétele mellett. Modern technológiákat alkalmazva (CAD tervezés, gyors prototípus készítés…) a termékek rövid idő alatt gyártási fázisba, majd a piacra kerülhetnek.

Gyártás – Több mint kétmillió termék évente

A termékek Franciaországban, a Marne-la-Vallee-i gyárban készülnek 10 000 m2 alapterületen. A gyártási folyamat és a technológia precíz biztosításához szükséges gyártószerszámokat mérnökeink fejlesztik ki. A higroszabályozású elemek páraérzékelőjét egy speciálisan erre a célra kialakított légkezelt helyiségben állítják elő.

Aereco Légtecnika Kft. – 20 éve Magyarországon

2000. év tavaszán a francia AERECO S.A. azzal a céllal alapította az Aereco Légtechnika Kft.-t, hogy az általa kifejlesztett, belső páratartalom érzékelése alapján vezérelt szellőztetési rendszert megismertesse a hazai szakemberekkel, illetve elősegítse magyarországi alkalmazását. Társaságunk megalakulása óta, törekszik különböző társasház építő beruházó cégekkel, tervező irodákkal és kivitelező vállalkozásokkal a szoros szakmai partnerkapcsolatok kialakítására. Az Aereco Légtechnika Kft. eredményességének fő titka a képviselt korszerű technológia mellett, munkatársaink szakmai felkészültsége és a cég megbízhatósága.