Problémát okoz otthonában a penész?



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Problémát okoz otthonában a penész?
Hírek -
2017/08/31

Folyik az ablakon a víz, penész jelent meg a sarkokban, rossz, dohos a lakás levegője?

 

Segítünk, hogy penészmentes legyen otthona!

A megoldás kulcsa a probléma okának megszüntetése, vagyis páratartalom optimális szinten tartása, azért hogy ne alakulhasson ki olyan magas páratartalom a lakásban, amely a leghidegebb felületeken (ablak, falsarok,..) lecsapódva penészedést okoz.

Energiamegtakarítás céljából a korszerű szigetelési eljárásokkal és a légmentesen záródó ablakokkal megszüntetjük a természetes légcserét, így a lakásunkban, családi házunkban az emberi tevékenység által termelődő nedvesség (légzés, fürdés, főzés,..), – nem is beszélve a különféle szennyezőanyagokról – egyre jobban terhelik belső környezetünket, párafeldúsulást, penészesedést eredményeznek.

Épületeink szellőzésének átgondolásával, megfelelően kiválasztott szellőzőelemek beépítésével gondoskodhatunk otthonunk energiatakarékos, páraszabályozott szellőztetéséről. Az Aereco páraszabályozott szellőzési rendszerek lakások, családi házak, társasházak, középületek és szállodák energiatakarékos szellőzéséről gondoskodnak. A rendszer intelligens érzékelői folyamatosan a helyiségek levegőminőségéhez és a bent tartózkodók életritmusához igazodva szabályozzák légutánpótlást, valamint az elszívott levegő mennyiségét.
A páraérzékelős légbevezetőktől a mozgásérzékelős légelvezetőkön keresztül a csendes ventilátorokig mind-mind az optimális légcsere és a maximális komfortérzet érdekében kerültek kifejlesztésre. A rendszer alkalmazásával kiküszöbölhető az ablaknyitások okozta hőveszteség, és megelőzhetők, illetve megszüntethetők a korszerűen szigetelt épületekben oly gyakran előforduló párásodás és penészedés okozta problémák.

 

A páraszabályozott rendszer utólagosan is kialakítható!

A termékek többségét vezérlő páraérzékeny pántkötegre a gyártó 30 év garanciát biztosít!

Tanácsadásért, ajánlatkészítésért keresse mérnökirodánkat.

Bemutatótermünkben személyesen is megismerkedhet szellőzési megoldásainkkal.

Aereco – a penészmentes otthonok szakértője

Bővebb információt a páraszabályozott szellőzésről az alábbi linken talál:

Életritmusunkhoz igazodó szellőzés