Otthonfelújítási támogatás már szabályozott szellőzési rendszer kiépítésére is!



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Otthonfelújítási támogatás már szabályozott szellőzési rendszer kiépítésére is!
Hírek -
2021/04/22

 

 
Otthonfelújítási támogatás már szabályozott szellőzési rendszer kiépítésére is!

 

A Magyar Közlöny 2021/64. számában megjelent a 183/2021. sz. Kormány rendelet, amely módosította a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.)
Korm. rendeletet, mely szerint bekerült a szabályozott szellőző rendszer kialakításának lehetősége!

Ez megteremti a lehetőségét az átfogóbb és magasabb műszaki tartalmú felújításoknak. Hívja fel Ön is megrendelői figyelmét arra a tényre, hogy az energia hatékonyságot célzó felújítások, úgymint nyílászáró csere, homlokzati hőszigetelés révén az épület szinte légtömörré válik, azaz megszűnik a természetes szellőzés. Ablaknyitogatással pedig nem kompenzálható a természetes filtráció hiánya.

Az Aereco folyamatos működésű páraszabályozott szellőzési rendszerei energia hatékony és komfortos megoldást nyújtanak jól szigetelt épületek megfelelő levegőminőségének biztosítására.

A rendszer egy fordulatszám szabályozott központi ventilátor segítségével, a kiszolgáló helyiségekben elhelyezett szabályzó elemek révén, a pillanatnyi igényeknek megfelelően távolítja el az elhasznált levegőt, miközben a tartózkodási terekben, a nyílászárókba, vagy faláttörésbe épített légbevezető elemekkel biztosítja, szintén a pillanatnyi szellőzési igényeknek megfelelően a friss levegő pótlását.

Előny az egyszerű kiépítés, mivel nincs szükség friss levegő oldalon légcsatorna hálózat kiépítésére.
Ismerje meg műszaki megoldásainkat erre a linkre kattintva, illetve kérjen díjmentes konzultációt lenti elérhetőségeinken!

Üdvözlettel:
Engel-Ziegler György
kereskedelmi vezető
Tel: +36 (30) 200 3313;  E-mail: [email protected]