Koronavírus tájékoztatás – Frissítve



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Koronavírus tájékoztatás – Frissítve
Hírek -
2020/03/30

Tisztelt Partnerünk!

Frissítés:

Örömmel értesítjük Önöket, hogy franciaországi gyárunkban Április 20.-tól, hétfőtől újraindul termékeink gyártása. Gyártósorainkat fokozatosan indítjuk újra, önkéntes munkatársaink segítségével. Természetesen kollégáink biztonsága érdekében, szigorú egészségvédelmi intézkedéseket hoztunk.

Bár a magyarországi ellátásban nem jelentkeztek nehézségek, fontosnak érezzük hogy partnerünkként átfogó képet kaphasson az Aereco termékek gyártásáról, utánpótlásáról és szállításáról, illetve ezúton szeretnénk biztosítani, hogy a jelenleg futó megrendeléseket és projekt szállításokat is maradéktalanul teljesítjük.

 


 
Szeretnénk Önöket arról tájékoztatni, hogy a világban zajló koronavírus járvány miatt, sajnos a franciaországi gyárunkat március 25.-ével kénytelenek voltunk átmenetileg leállítani. Ezért az anyagellátási láncban, a nem várt helyzetre való tekintettel, néhány termék esetén szállítási problémák merülhetnek fel. Igyekszünk a raktárkészletünkön lévő termékekkel partnereinket kiszolgálni, de sajnos készleteink bizonyos termékekből végesek. 
Az aktuális készleten lévő termékek esetén kérjük érdeklődjön kollégáinknál.
Az átmeneti nehézségekért, előre is szíves elnézésüket kérjük, reméljük a gyár újraindítása hamarosan megtörténik, és ki tudjuk Önöket is szolgálni minőségi termékeinkből.
 

Felelős cégként a koronavírus-járvány miatt, a munkatársaink, ügyfeleink valamint mindannyiunk egészségének és biztonságának érdekében, a következő óvintézkedéseket vezettük be március 16.-i hatállyal cégünknél, az Aereco Légtechnika Kft.-nél.

Alapvetően szolgáltatásainkat és az áruforgalmat szeretnénk a fennálló rendkívüli helyzetben is ellátni a következő feltételek mellett:

  • A személyes kontaktusok számát minimalizáljuk, ezért az Aereco Kft. bejövő új ügyfeleket személyesen, határozatlan ideig nem fogad!

Megkereséseket csak az informatikai rendszeren keresztül e-mail formájában az [email protected], valamint az [email protected] címen, valamint telefonon a 06-1-214-4421 v. 06-1-214-4377 számon fogadunk. 

  • Megrendelések esetében, természetesen igyekszünk fenntartani a korábbi munkamenetet, azaz a megrendelt árut, rendben átadjuk a szállítónak/megrendelőnek/futárnak/, de ez esetben is igyekszünk kerülni a kontaktust. 
  • Minden rendezvényt március 16.-ától lemondtunk, nem szervezünk és nem megyünk szervezett rendezvényre egyelőre.
  • Kollégáink nagy részét átállítottuk home office munkavégzésre, ezért ők az elkövetkezendő időszakban telefonon, e-mailen, skype-on, vyber-en, messengeren állnak partnereink rendelkezésére.

Bízunk benne, hogy mihamarabb visszaáll majd minden a megszokott kerékvágásba, de addig is tegyünk közösen mindannyiunk egészségéért, biztonságáért!

A legfontosabb feladat most, hogy lassítsuk a járvány terjedését, ezért partnereink felé történő vállalásainkat igyekszünk a telekommunikációs és informatikai rendszereink használatával biztosítani. Friss levegő, egészség, intelligens szellőzés! 

Megértésüket köszönjük!

Továbbra is állunk maximálisan a rendelkezésükre!

 

Tisztelettel:

    Király Tamás

         cégvezető

Aereco Légtechnika Kft.

Budapest, 2020. március 30.