BXC – VOC ÉRZÉKELŐVEL  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. BXC – VOC ÉRZÉKELŐVEL
Hírek -
2012/01/10

Légelvezető illékony szerves vegyület érzékelővel

 

A BXC iÉpületeink szellőzésének szabályozottá tételével jelentős energiamegtakarítás érhető el, ehhez fejlesztette ki az Aereco a BXC légelvezető elemeket, amelyek a helyiségek funkciójához és pillanatnyi használatához igazodva szabályozzák az elszívást. Az intelligens BXC légelvezetők önmagukat aktiválva gondoskodnak a légcseréről, ha érzékelik, hogy a helyiség levegőminősége kedvezőtlenebbé vált, de egyúttal megakadályozzák, hogy a használaton kívüli és a kevésbé használt épületrészekből a szellőztető rendszeren keresztül indokolatlanul áramoljon ki a fűtési rendszer által felmelegített levegő.

 

AERECO VILÁGÚJDONSÁG

A BXC légelvezetők egyes típusai integrált CO2 és VOC (illékony szerves anyag) érzékelővel rendelkeznek, amelyek azonos elven működnek: A készülék telepítésekor a lepattintható borítás alatt található potenciométeren 6 féle levegő minőség koncentráció szintértékből választhatunk.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Amíg a helyiség levegőjének minősége a beállított ppm szint alatt van, az indikátor LED zölden világít, a készülék alapszellőzést biztosít. Amint a levegőminőség koncentráció meghaladja a beállított értéket, a jelzőfény sárgára vált és a légelvezető “kinyit” hogy a szennyezett levegő gyorsan távozhasson.Egy-egy BXC CO2 vagy VOC egység “Master-slave” üzemmódban akár 5 db BXC ‘s’ légelvezetőt is vezérelhet, ezáltal nagyobb helyiségek szellőztetése is szabályozható. Energiaszükségletük 12 VAC adapterrel (CAL 261) biztosítható.

Ajánljuk: iskolába, óvodába, irodába, tárgyalóba, öltöző helyiségbe

Tudjon meg többet a BXC légelvezetőkről