Az Aereco hivatalosan is az Eurovent szövetség tagja lett



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Az Aereco hivatalosan is az Eurovent szövetség tagja lett
Hírek -
2022/05/18

Az Aereco hivatalosan is az Eurovent szövetség tagja lett.

2022 májusában az Aereco csoport hivatalosan is csatlakozott Európa egyik legnagyobb légtechnikai termékeivel foglalkozó szövetségéhez, az Euroventhez. A világszerte ismert szövetség, több mint 1000 vállalatot képvisel Európában és a Közel-Keleten.

A szervezet működése demokratikus döntéshozatali elveken alapszik, így teremtve egyenlő feltételeket az iparág szereplőinek. A brüsszeli székhelyű szervezet abban érdekelt, hogy kapcsolatot építsen ki az általa képviselt gyártók és a nemzeti, regionális és nemzetközi szintű szervezetek, jogalkotók és szabványügyi testületek között. Biztosak vagyunk benne, hogy a szellőzés (különösen a szabályozott szellőzés) területén megszerezett szakértelmünk és tapasztalataink, hozzájárulnak majd az Eurovent szövetség céljainak eléréséhez.

Az Eurovent többségi tulajdonosa az Eurovent Certita Certification (ECC) független termékteljesítmény tanúsító cégnek Párizsban, amely rendelkezik az EN ISO/IEC 17065:2012 akkreditációs tanúsítvánnyal – és amely megfelel a legmagasabb függetlenségi, megbízhatósági és integritási szabványoknak. Bármely gyártó számára nyitott, világszerte elismert „Eurovent Certified Performance” jelzéséről ismert. A tevékenységeket az Eurovent Market Intelligence (EMI), az egyesület második független egysége egészíti ki.

Az Eurovent egy teljes mértékben szolgáltatás-orientált, non-profit szervezet – amely az összes tagvállalat energiahatékony és fenntartható megoldását fogja össze, és amelyek így jobb életminőséget tesznek lehetővé az emberek számára szerte a világon.

Bizonyos épületek (lakó- és nem lakóépületek egyaránt) eltérő szellőzési rendszereket igényelnek. Ezért elengedhetetlen, hogy minden épülethez a legjobb műszaki megoldást biztosítsuk és megtaláljuk az egyensúlyt a jó beltéri levegőminőség és az energiahatékonyság között.

Biztosak vagyunk benne, hogy az Eurovent-hez történő csatlakozásunk és a velük folytatott együttműködés, rámutat majd a hatékony, intelligens szellőzőrendszerek fontosságára, szükségességére. Nagy bizakodással tekintünk az Eurovent-tel folytatott közös munkára.