Aereco Roadshow 2022



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Aereco Roadshow 2022
Hírek -
2022/10/03


Ilyen még nem volt!

Most először indít önálló Légtechnika Roadshowt az Aereco! Mert a mai nehéz energetikai helyzetben, most tényleg Te vagy a legfontosabb!
Okkal indulunk éppen most el hozzád. A jó szellőzés ma már nem csupán komfort kérdése, de komolyan csökkenthetőek vele ügyfeleid rezsiköltségei is. 

Kérlek ne hagyd figyelmen kívül a szellőzés fontosságát!

Hiszen Te is tudod! A kiváló nyílászárók és a modern hőszigetelés, ami elengedhetetlen az energiahatékonysághoz, gyakorlatilag nullára csökkentik az épület természetes szellőzését.
Tudod! Friss levegő nélkül pedig nem tudunk létezni!

Kérlek munkád során ne hagyd figyelmen kívül ezt a tényt, még akkor se, ha megrendelődnek ez a probléma nem is jut eszébe!

A rossz levegőminőség negatív hatásairól már sokan, sok helyen beszéltünk. Építészek, gépészek, orvosok egyaránt.

Most a téma új megközelítést kap: Költségek és megtérülés. 

Olyan komplex áttekintést adunk, ha megtisztelsz jelenléteddel, amely kitér a különböző műszaki megoldások nyújtotta lehetőségekre, illetve a beruházás költségeire, valamint a rezsiszámlán keresztüli megtérülésre.

Kiszámoljuk, hogy egy átlagos családi ház milyen alapterületig fér bele az átlagfogyasztásba. Kiszámoljuk, hogy milyen szellőzési veszteségekkel lehet számolni rezsicsökkentett és versenypiaci áron.

Több különböző műszaki megoldást mutatunk be!

Megmutatjuk, hogy hővisszanyerővel és hővisszanyerés nélkül hogyan lehet komfortos és energiahatékony szellőzést kialakítani.
Megmutatjuk a lehetőségeket és megmutatjuk a korlátokat is.
És nem utolsó sorban megmutatjuk a költségeket is.

Szerintem lemaradsz, ha kimaradsz!

Gyere! Kattints az alábbi linkre!

 Egy teljes weboldalt hoztunk létre az eseménynek. Nézd meg a helyszíneket, időpontokat, témákat, és regisztrálj a hozzád legközelebb eső helyszínre!

Mi ott leszünk, és nagyon várunk!