Ventilátorok

  1. Kezdőlap
  2. Termékek
  3. Ventilátorok

Ventilátorok


INEA EXPERT 100H

Elszívó ventilátor

Alacsony fogyasztású állandó működtetésű elszívó ventilátor

V5S - Вентилятор для дома

V5S Premium

Központi ventilátor 5-6 helyiséghez

A 260 m² /h légszállítási és 110 Pa nyomásérték elérésére képes V5S központi elszívóventilátor, amely alkalmas egy lakás, vagy családi ház szellőzésének megoldásra.

VAM

EC-Ventilátor családi házakhoz 6-7 helyiséghez

A kis mérete és a csendes működése miatt a lakott térben is elhelyezhető. Az erős motornak és a gondosan tervezett áramlási képnek köszönhetően a VAM központi ventilátorra egy lakás vagy családi ház max. 7 légelvezetője csatlakoztatható.

VBP

Tetőventilátorok gépi és hibrid szellőzési rendszerekhez

A VBP tetőventilátor segít egész évben fenntartani a kielégítő légáramlást a szellőzőkürtőben és az általuk szellőztetett helyiségekben. Egyedi kialakítása lehetővé teszi a hagyományos gépi és a gravitációs szellőzés előnyeit ötvöző hibrid szellőzési rendszerekhez történő alkalmazását.
V2A acoustic whole house fan 2 rooms - Products page

V2A

Akusztikus központi ventilátor - 2 helyiséghez

A jó szellőzés egyik mércéje, hogy alig észrevehető. A V2A két helyiséget szívó, akusztikus ventilátor: csendes, elrejthető beépített szekrényben, álmennyezetben, csak a jó levegő és a pára gyors eltávolítása tűnhet fel. A lakásokba vagy családi házakba szerelve a V2A-ra két helyiség páraérzékelős vagy mozgásérzékelős légelvezetői csatlakoztathatóak (fürdő, WC).

VBV

Tetőventilátorok gépi szellőzési rendszerekhez

A VBV tetőventilátorok magas, akár 10-15 emeletes épületekre is telepíthetők. Kedvező energiaszükséglet mellett jelentős légszállítást biztosít, amely akár ipari létesítmények szellőzéséhez is alkalmassá teszi. Tökéletesen illeszthetők az Aereco páraszabályozott rendszerhez, amely a pillanatnyi szellőzési szükségletekhez igazodva gondoskodik a megfelelő légcseréről.

VCZ Smart

Fordulatszám szabályozott központi ventilátorok nyomásézékelővel

A padlástérbe telepíthető VCZ Smart központi ventilátorok légszállítási igény függvényében (530 - 3500 m3/h ) öt típusváltozatban választhatók többszintes épületekhez, legyen szó társasházról, irodaházról, oktatási intézményről, szállo­dáról, stb..

V4A Premium

Akusztikus ventilátor 4 helyiséghez

A V4A ventilátor az egész lakás szellőztetésére lett tervezve, amely képes négy légelvezető elem csatlakoztatására, legyen az a konyhában, a WC helyiségben vagy akár a fürdőben. Elrejthető beépített szekrényben, vagy álmennyezetben, a V4A gondoskodik az Ön komfortjáról és az elvárható jó levegő minőségről, mindezt a legkisebb elektromos fogyasztással párosítva.

EasyVEC® PRO

Központi szellőztető ventilátor termékcsalád

A maximális légszállítási igény függvényében (400 - 4.000 m3/h) nyolc típusváltozatban választható többszintes épületekhez.

VTZ Smart

Fordulatszám szabályozott tetőventilátorok integrált nyomásézékelővel

A VTZ Smart modellek közül a légcsere igény függvényében egyaránt megtalálható a max. 440 m3/h-tól akár a max. 6800 m3/h légszállítást biztosító, az épülethez (társasház, irodaház, oktatási intézmény, szálloda, stb..) adottságaihoz legjobban illeszkedő típus.

EasyVEC® Microwatt

Központi szellőztető ventilátor termékcsalád

A maximális légszállítási igény függvényében (5000 - 12.000 m3/h) öt típusváltozatban választható többszintes épületekhez.