Az Aereco csatlakozik az Aldes Csoporthoz



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Az Aereco csatlakozik az Aldes Csoporthoz
Hírek -
2022/07/07

Bejelentjük, hogy az Aereco csoport beolvad az Aldes, szellőzéssel és hőkomfort megoldásokkal foglalkozó cégcsoportba, mely a 2025-re kitűzött piaci növekedési stratégia részeként, hozzájárul a kitűzött legmagasabb célok eléréséhez.

A két vállalat közötti számos műszaki, ipari és kereskedelmi kapcsolatnak köszönhetően, az egyesülés biztosítja az Aldes Csoport piaci pozícióinak megerősítését Franciaországban, illetve nemzetközi fejlődését a szellőzési szegmensben, az Exhausto márkával közösen, kihasználva mindkét csoport szakértelmét és tapasztalatát az adott területen.

Az Aldes Csoport és az Aereco termelési kapacitásainak egyesítése biztosítja az operatív (műszaki együttműködés, termék, laboratóriumi erőforrások, fejlesztési és ipari szakértelem) és kereskedelmi (Észak-Európa, Kína, Észak-Amerika, Közel-kelet) együttműködés létrehozását.

A létrejött szövetség lehetővé teszi a 360 millió eurót meghaladó forgalom biztosítását, kiemelkedő helyet foglalva el ezzel a nemzetközi piacon. Továbbá, hozzájárul mind a földrajzi terjeszkedés, mind a termékpaletta bővítési törekvések eléréséhez.

A sajtóközlemény itt olvasható

Médiakapcsolatok – Monet+Associés az Aldes számára
Alice Perrin / 06 38 66 13 55
Diama Niasse / 06 75 35 79 73
[email protected] / 04 78 37 34 64