Aereco Épületgépész Vitorláskupa 2020



  1. Kezdőlap
  2. Aereco
  3. Hírek
  4. Aereco Épületgépész Vitorláskupa 2020
Hírek -
2020/09/02

 

Első Aereco Épületgépész Vitorláskupa

Fontos információ!

Kedves Kollégák, Partnerek!

Az első Aereco Épületgépész Vitorláskupára a regisztrálási lehetőséget lezártuk. Minden hajó megtelt. Minden kedves partnerünket tájékoztatjuk az eseményről.

Facebook oldalunkon, október 2-án élőben jelentkezünk. >>> 

Aki lemaradt ne csüggedjen, jövőre ismét megrendezésre kerül az Aereco Épületgépész Vitorláskupa.

Azokkal, akik regisztráltak és jelentkezésüket visszaigazoltuk, találkozunk október 2-án Balatonkenesén. A programról, részletekről és minden operatív kérdésről, kedden még tájékoztató levelet küldünk. 

Üdvözlettel,
Király Tamás és az Aereco Légtechnika Kft. csapata

 


 

Az Aereco Légtechnika Kft. büszkén hirdeti meg Első, Épületgépészek számára megrendezett Vitorlás­kupáját, amely a balatonkenesei Marina Port kikötőből indul, a rendezvény által biztosított versenyhajókkal és skipperekkel. Külön örömünkre szolgál, hogy a verseny házigazdája nem más, mint Litkey Farkas, többszörös vitorlázó bajnok, akivel így személyesen is ta­lálkozhatnak a rendezvényen.

A vendégeinket a vitorláskupa izgalmain túl reggelivel, büféebéddel, meglepetés versenyekkel és értékes ajándékokkal várjuk a Balaton partján! 

A Vitorláskupa rendezvény programjai szabadtéren kerülnek megrendezésre.

A rendezvény dátuma: 2020. október 2., péntek 8:30-18:00

A rendezvény helyszíne: Balatonkenese Marina Port (8174 Balatonkenese, Kikötő u. 2.)

A rendezvény házigazdája: Litkey Farkas, többszörös vitorlázó bajnok

A rendezvény szervezője: az Aereco Légtechnika Kft. 

 

 

A rendezvény tervezett menete:

 

    8:30-9:30            Érkezés a Kenese Marina Portba, regisztráció, reggeli.

  9:30-10:30            Köszöntőbeszéd, a verseny napirendi pontjainak ismertetése, ’A’ és ’B’ csoport beosztásai a hajókhoz

             10:30           Első csapatok vízre hívása – ’A’ csoport

11:50-12:10             ’A’ és ’B’ csoportok csapatainak cseréje, a kikötőben.                       

12:30-13:40            ’B’ csapatok versenye – ’B’ csoport

12:00-14:30            Meleg büféebéd, csapatok saját idejükben.

             14:30            Eredményhirdetés, éremfutamra jelölés

             15:00            Éremfutamra vízre hívás

15:20-16:10             Éremverseny

16:10-17:00            Pontszámok összesítése, kiértékelés

17:00-18:00           Eredményhirdetés és díjkiosztó Ünnepség

             18:00          Program vége

Közben egész nap: Meglepetés versenyek ajándékokkal

 

A jelentkezést lezártuk! Minden hajó megtelt.

A rendezvény tudnivalói:

 

  • A hajós versenyen való indulás feltétele az úszni tudás, ám nem szükséges semmilyen vitorlás tapasztalat vagy képzés. A rendezvény szervezők által biztosított minden Nautic 330-as típusú hajón két képzett vitorlázó lesz jelen, akik a hajók kezeléséért felelnek. A kormányos folyamatosan irányítja és utasítja a legénységet, hogy a csapat a lehető legjobban szerepeljen a versenyen. Ha valaki nem szeretne semmilyen feladatot a hajón, arra is van lehetőség, ugyanis a legénység 3 tagjának mindössze a plusz súly szerepét kell betöl­teni, amikor a gyorsabb tempó érdekében a hajó “kiülésére” van szükség.
  • A rendezvény befogadóképessége 80 fő vendég az Aereco munkatársakon fel­ül (így az összlétszám a sportrendezvényen semmi esetben sem haladja meg a 100 főt). Minden hajóra 6-8 fős csapatokat várunk és töltünk meg. A csapatokat (ha a jelentkezők a regisztrációnál máshogy nem rendelkeznek) sorsolás útján állítjuk össze, arra az esetre, ha egy cégtől egyedül jönne valaki, vagy esetleg 2-en (így senki nem marad csapat nélkül). Együtt haladunk majd a cél felé, a lehető leghatékonyabban összedolgozva a siker érdekében!
  • A vitorlásversenyen 7 db Nautic 330-as hajó áll rendelkezésre egy képzett kormányossal és egy képzett Manschafttal a fedélzetén, melyekre 2 körben szállnak fel a versenyzők (A csoport és B csoport). A kiejtő kétkörös versenyek után mindkét csoportból az első 3 helyezett csapat jut to­vább és indul az egykörös éremfutamra. A futamok száma szélfüggő, a megadott futamszámok a programtervet tükrözik.
  • A hajókra csak fehér talpú cipőkben van lehetőség felszállni, ezért kérjük, hogy minden regisztráló ezt hozzon magával. Az esetleges vízzel történő érintkezés esetére, érdemes váltó nadrágot és cipőt is hozni.
  • A versenypályát és a tudnivalókat a szervezők 9:30 órai kezdettel ismertetik a résztvevőkkel, a kormányosi értekezleten.
  • A versenyvezetőség a kiírástól eltérő intézkedéseket, szintén 9:30-kor a kormányosi értekezleten közli.
  • A vitorlásverseny egy az Aereco rendezésében történő Épületgépészeknek szóló Vitorláskupa, de a szervezők – a szabad helyek erejéig – biztosítanak barátnak, családtagnak helyet. A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel, amennyiben a versenyt az egészségügyi korlátozások nem teszik lehetővé, a szervezők fenntartják a vitorláskupa lemondásának lehetőségét. Ebben az esetben a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautaljuk.
  • Igaz, hogy a sportrendezvény egész napja a friss levegőn – szabadtérben valósul meg, de a verseny szervezői maximálisan betartják és betartatják a vírus helyzetre vonatkozó óvintézkedéseket.

 

A rendezvény részvételi díja:

 

  • A részvételi díj a programon: 2020. szeptember 22-ig történő jelentkezés esetén kedvezményesen /early bird/ 18.000,- Ft/fő + áfa.
  • A részvételi díj a programon: 2020. szeptember 23-29 között történő jelentkezés esetén 23.000,- Ft/fő + áfa.

Lehetőséget biztosítunk részt venni a programon kisérőknek is, így azok részére akik nem szeretnének vitorlázni, viszont részt vennének az egész napi eseményen, parti programokon (Marina Port használata, étkezés, póló, nyeremények lehetősége) egységesen 15.000,-Ft/fő + áfa összegért.

Az eseményre történő jelentkezési határidő: 2020. szeptember 29.

A részvételi díjat a regisztráció leadását követően, díjbekérő ellenében lesz lehetőség elutalni a résztvevőknek szeptember 29-ig.

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel, amennyiben a versenyt az egészségügyi korlátozások nem teszik lehetővé, a szervezők fenntartják a vitorláskupa lemondásának lehetőségét. Ebben az esetben a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautaljuk.

Ha egy jelentkező személyes okból kifolyólag nem tud részt venni az eseményen, a részvételi díj visszatérítése nem lehetséges. A jelentkezése azonban átruházható más személyre, aki helyette részt tud venni az egésznapos rendezvényen.

 

A részvételi díj tartalmazza:

 

  • A vitorlásverseny Litkey Farkas szervezésében valósul meg, mely tartalmazza a Kenese Marina Port kikötő egész napos használatát.
  • A vitorlásversenyen a Nautic 330-as hajók teljes használatát, a képzett kormányossal és egy képzett Manschafttal a fedélzeten.
  • A rendezvény ideje alatt vendégeink számára a víz, tea, kávé, üdítő, valamint a sör és bor fogyasztását. A meghirdetett időpontokban reggelivel és meleg büféebéddel kínáljuk vendégeinket.
  • A vitorlásverseny résztvevői számára ajándékokat, ajándékpólót. Mindenkit arra kérünk, hogy lehetőség szerint a pólót a hajón és a parton, a többi program idején is viselje.
  • A díjazottak számára az ajándékokat, a kupát és az érmeket.
  • A versenypálya használatát és kitűzését a teljes verseny lebonyolítását a szervezők biztosítják.
  • A rendezvényről készült fényképek szabad felhasználását.
  • A jókedvet, és a friss levegőt!

 

Amennyiben kérdése, kérése merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük keresse Dalos Anikót, a következő elérhetőségeken: Telefonon: 0630/760-1946 vagy e-mailen: [email protected]

Igény esetén, szálláslehetőséget tudunk biztosítani a kikötő melletti Marina Port szállodában, viszont ennek költségét nem tartalmazza a részvételi díj. Kérjük ezt a regisztrációnál külön jelezni szíveskedjen. A szállást nem mi foglaljuk, de jelezzük az igényt a szállodának.

 

Nagyon nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kollégát!

 

 


 

A rendezvény nyilatkozata itt olvasható

„A  Regatta Vízirendezvényen („Rendezvény“) résztvevők, továbbá a hajók legénységei teljes egészében maguk felelnek biztonságukért, mind az Esemény szárazföldi részein, mind a vízen, és ezt a felelősséget semmilyen egyéb rendelkezés nem korlátozza. A vonatkozó jogszabályok által megengedett keretek között, a Rendezvényen való részvétellel kapcsolatban vagy annak folyamán előforduló személyi sérülésekért vagy halálesetért és vagyoni károkért, veszteségekért sem a Rendezvény Szervezője (Balaton 44 Bt.) sem a Rendezvény Szervezőjét megbízó cég ( Aereco Légtechnika Kft.), sem ezek munkavállalói, tisztségviselői, megbízottjai, almegbízottai semmilyen felelősséget nem vállalnak. A résztvevők hajózásra alkalmas állapotának, ruházatuk alkalmasságának, illetve a hajók biztosításának és a biztonsági előírások betartásának ellenőrzése a sportszerű versenyzés célját szolgálja, és nem mentesíti a résztvevőket a vonatkozó szabályoknak a résztvevők saját felelősségi körükben történő követése alól. Az említett ellenőrzést a Rendezvény Szervezője bonyolítja le. A jelen nyilatkozat aláírásával a Rendezvényen résztvevők kifejezetten tudomásul veszik, hogy a Rendezvényen saját felelősségükre vesznek részt, és lemondanak arról, hogy a Rendezvény Szervezőjével szemben, a Rendezvény Szervezőjét megbízó céggel szemben, vagy ezek munkavállalóival, tisztségviselőivel, megbízottjaival, almegbízottaival szemben bármilyen kártérítési igényt támasszanak abban az esetben, ha a Rendezvényen őket bármilyen sérelem/sérülés éri. A Rendezvény Szervezője, a Rendezvény Szervezőjét megbízó cég, ezek munkavállalói, tisztségviselői, megbízottjai, almegbízottai Rendezvényen való részvételből eredő minden felelősségét – amely érvényesen kizárható – kizárnak.”

 

A jelentkezést lezártuk! Minden hajó megtelt.