Aereco 20

  1. Kezdőlap
  2. Aereco 20

 

20 éves az Aereco Légtechnika Kft. 

Az elmúlt 20 évben akkora sebességre kapcsolt a technológiai fejlődés, hogy két évtized leforgása alatt többet változott a világ, gyakorlatilag az élet minden területén, mint amennyit a teljes 20. század során. 20 évvel ezelőtt még nem léteztek okostelefonok, nem volt Facebook, sem Youtube: a digitalizáció ma már átszövi hétköznapi életünket, az egymás közti kommunikációtól a kikapcsolódási lehetőségeken át az élet technikai feltételeiig. 

 

Ezzel összhangban természetesen rohamosan fejlődik a légtechnika is: egyre inkább okosodnak a rendszerek, és egyre inkább egyedi igényekre szabott megoldásokra van szükség, hogy biztosítani tudjuk az egészséges levegőt a belső terekben. 

 

Az idei évben a vírustól azt is megtanultuk, mekkora ereje van a közösségi összetartásnak és a közös ügyeknek. Ezért a jövő a 20 éves Aereconál is az összefogásról, a segítségnyújtásról és a kölcsönös támogatásról fog szólni! 2020-ban ennek jegyében több olyan programot is elindítunk, amelyekkel az egész szakmai közösséget szeretnénk közelebb hozni, erősíteni és még nyitottabbá tenni a legújabb fejlesztésekre.
 
 
 
 

 

 

 
 
Az ipari és intézményi kiszolgáláson túl nagy hangsúlyt fektetünk a lakossági kutatásokra is, hiszen a szükségletek felmérése segít, hogy dinamikusan és gyorsan tudjunk reagálni a vevői igényekre.
 
A programokhoz való csatlakozásra mától van lehetőség itt az oldalon az Érdekel gomb megnyomásával és a regisztrációs lap kitöltésével. Úgy gondolom, hogy ha Önök is az összefogásban, az együtt gondolkodásban és a fejlődésben látják a jövőt, mindenképpen érdemes csatlakozniuk hozzánk! 
 
Üdvözlettel, Király Tamás cégvezető és az Aereco csapata

 

Amint jelentkezik, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassák a továbbiakról, a programok részleteiről.